Şehit Yalçın Koca İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://kizilirmakimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. SAFFET SAKARYA CAD. KIZILIRMAK ORTAOKULU BLOK NO: 24 KIZILIRMAK / ÇANKIRI
VİZYON : Değişen ve Değiştiren Okul
MİSYON : Kızılırmak İmam Hatip Ortaokulu olarak öncü uygulamalarıyla, Türkiye´de ilkleri gerçekleştirmek. Çağı yakalamış ve mükemmelliğe erişmiş, dünyada örnek bir yaygın eğitim kurumu olmak Kızılırmak Ortaokulu olarak tüm bireylere 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, Onları ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, Çeşitli süre ve düzeylerde, düsünen araştıran, kendine güvenen ve sorumluluk sahibi kişiler olarak yetiştirerek toplumun yasam kalitesini yükseltmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Isınma : KALORİFER- KÖMÜR
Servis : İL MERKEZİNE SERVİS BULUNMAKTADIR.
Ulaşım : ÇANKIRI VE ANKARA´YA GÜNLÜK DOLMUŞ VARDIR.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNDE. İL MERKEZİNE 54 KM. ANKARA´YA 115 KM.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : İL DÜZEYİNDE TURNUVALAR